cd 'Bells Forever'

Ga meteen naar het bestelformulier Of mail naar bbsongs@xs4all.nl voor meer info!

“Bells forever” is géén carillon-cd maar een unieke neerslag van allerlei muziek die over klokken gaat; van handbells, piano, wijnglazen, klassieke zang, cowbells en orgel, tot elektronisch werk, chanson, jachthoorns, volksmuziek, barok en pop.

Het is een terugblik op negen jaar Vlaardingse Beiaardweken. De exclusiviteit zit niet alleen in het muzikale topniveau, de cd zal ook een beperkte oplage hebben. Verzeker u dus tijdig van een of meer exemplaren.

Ga meteen naar het bestelformulier Of mail naar bbsongs@xs4all.nl voor meer info!

De presentatiebijeenkomst is op maandag 12 augustus 2019 en vindt plaats in de entreehal van de Sint-Janskerk, Achter de Kerk 2 (hoofdingang), Gouda. Aanvang 21.00 uur. U bent van harte welkom, de toegang is gratis.

Laat graag vóór 3 augustus weten of u komt. Er rijdt een Beiaardbus uit Vlaardingen, die om 19.00 uur van de Markt vertrekt, ter hoogte van Eetcafé Stam. Voorafgaand kunt u in Gouda een beiaardconcert beluisteren van Boudewijn Zwart en Lydia Mussche, van 20.15 tot 21.00 uur.

In de luistertuin van het Museum en de Willem Vroesentuin (achter de kerk) staan stoelen. Toiletten bevinden zich o.a. in de kerk.

Wie iets wil eten kan terecht bij De Zalm, De Barbier of Gewoons Gouds, alle op de Markt. Daar heeft u vanaf de eerste verdieping zicht op de toren.